Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha panaszlevelet írtam, akkor...

Ha panaszlevelet írtam, akkor mennyi az az idő, amin belül válaszolniuk kell (úgy értem hány munkanap)?

Figyelt kérdés
Vettem tavaly egy samsung fényképezőt és pont mielőtt lejárt volna a garija elvittem szervizbe, ahol nem csináltak vele semmit kb, utána még egyszer, és azután se lett jó. Felhívtam végül a Samsung központot és azt mondták, hogy írjak panaszlevelet. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy már egy hete megkapták és nem telefonáltak. Mennyi idő áll a rendelkezésükre(hány munkanap), hogy a panaszomat elbírálják?
2010. jan. 12. 08:34
 1/2 anonim válasza:
Nem tudom itt mit ír elő a jogszabály, de ha az önkormányzatnak írsz, ott 30 nap. Általában be is tartják, még akkor is ha idejükbe beleférne azonnal válaszolni/intézkedni.
2010. jan. 12. 10:07
 2/2 anonim válasza:
30 nap van rá, hogy visszajelezzenek. Ha modnjuk a 29 napon kapsz egy levelet hogy az ügyed még folyamatban van akkor az megint 30 nap.
2010. jan. 12. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!