Ha panaszlevelet írtam, akkor mennyi az az idő, amin belül válaszolniuk kell (úgy értem hány munkanap)?
Figyelt kérdés
Vettem tavaly egy samsung fényképezőt és pont mielőtt lejárt volna a garija elvittem szervizbe, ahol nem csináltak vele semmit kb, utána még egyszer, és azután se lett jó. Felhívtam végül a Samsung központot és azt mondták, hogy írjak panaszlevelet. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy már egy hete megkapták és nem telefonáltak. Mennyi idő áll a rendelkezésükre(hány munkanap), hogy a panaszomat elbírálják?2010. jan. 12. 08:34
1/2 anonim válasza:
Nem tudom itt mit ír elő a jogszabály, de ha az önkormányzatnak írsz, ott 30 nap. Általában be is tartják, még akkor is ha idejükbe beleférne azonnal válaszolni/intézkedni.
2/2 anonim válasza:
30 nap van rá, hogy visszajelezzenek. Ha modnjuk a 29 napon kapsz egy levelet hogy az ügyed még folyamatban van akkor az megint 30 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!