Televízió fogyasztása 340W - ez milyen időtartamra van megadva? Ezt a fogyasztási mennyiséget háztartási géphez lehetne hasonlítani? (arra próbálok rájönni, hogy sok vagy kevés arányaiban. Lapostévé, elég nagy képernyővel)
Figyelt kérdés
Ha pl sok ez a fogyasztás, akkor rádiózáshoz inkább hangfalra kötöm a laptopot nem a tvre.2014. aug. 4. 13:35
1/10 A kérdező kommentje:
* Kimaradt az, hogy "MELYIK háztartási géphez lehetne hasonlítani?"
2014. aug. 4. 13:38
2/10 anonim válasza:
picit régebbi, de java része túl sokat nem változott
4/10 anonim válasza:
Kb annyit fogyaszt, mint egy PC. Egy óra használat ~17 forintba kerül.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi, kezdem érteni. Tehát ez 1 órára van megadva, ha jól értem. Nem vészesen sok, de biztos, hogy a kijelző miatt a hangfal gazdaságosabb lenne (amire nincs szükségem amúgy csak fűti a szobát :)))
2014. aug. 4. 13:45
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
17 Ft? Pedig a kijelzője kb 6x akkora, mint a laptopé. Nem semmi! (és ez egy régi tv)
2014. aug. 4. 13:48
7/10 dirtboy válasza:
340W elég soknak tűnik de függ persze a képernyő mérettől is meg a technológiától.
az én 94cm-es led tévém B osztályú energiatakarékosságból,tehát van ettől jobb is de így is csak 75Wot fogyaszt.
8/10 anonim válasza:
Nem plazma tv ez? Mert azoknak a csúcsfogyasztása van megadva általában (Fehér képernyő, teljes fényerőn)
9/10 A kérdező kommentje:
De plazma, és most rákerestem 106-os átmérőjű állítólag. Ezek szerint ha fehér az egész kijelző akkor fogyaszt a legtöbbet? Ezt nem is tudtam.
(mint írtam feljebb már messze nem mai darab szóval furcsállnám ha jó lenne a fogyasztása, de ez így nem tűnik soknak..)
2014. aug. 4. 19:42
10/10 anonim válasza:
Érdemes elolvasni. Egyébként egy korszerű led háttér világításos LCD tv-vel nem veszi fel a versenyt fogyasztásban, viszont a képe sokkal szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!