Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 8 magos AMD FX 8350 processzor...

8 magos AMD FX 8350 processzort felismerné az alaplapom?

Figyelt kérdés

Ez az alaplapom --> [link]

Aszt olvastam egy oldalon, hogy a AM3 foglalatú alaplapok felismerik az AM3+ Tokozású processzorokat.

A linket lenn mellékelem.

Ezért gondoltam előtte rá kérdezek, hogy mi a véleményetek mielőtt hülyeséget csinálok és veszek 1 ilyen processzort!

UI

A fenn említett link.

[link]

2014. aug. 3. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
A 8350 nincs az alaplap supported listáján, ráadásul az alaplap régebbi változat. Hacsak nem találsz olyan weboldalt, ahol valaki leírja, hogy neki pontosan ugyanez a konfiguráció megy, én nem kockáztatnék.
2014. aug. 3. 14:41
 2/3 anonim válasza:
sztem először tisztázd magadban, hogy egyáltalán szükséged van-e rá... (nem tudom mire használod a gépet, de lehet hogy csak rendet kellene tenni rajta néha(defrag, felesleges progik letakarítása, stb...))
2014. aug. 3. 15:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

Videóvágásra,Videó szerkesztésre, Játékra kellene!

Minden Hónapban Defragmentelek,Felesleges dolgokból nagyon kevés van a gépen.

Használok Advanced SystemCaret és Aschampoo WinOptimizert rendszeresen.

Baj nincs a géppel,gyors hibamentes.

Régóta játszom, de csak hobbi szinten és a mai játékok már eléggé meg izzasztják a gépem.

És ezért gondoltam egy kis tuningolásra.

Ha tudtok Ajánlani valami más megoldást Szívesen fogadom.

És előre köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!