Ezt hogy lehetne megoldani hogy ugyan olyan erős legyen a jel?
Az Invitell kábel bejön az utcáról a padlásba eredetileg 2 kábel jön le az egyik a nappaliba a másik az én szobámba eredetileg a nappaliban (tv) és a szobámban az internet lenne de most vettem egy tv a szobámba és az internet kábelét elosztottam egy T elosztóval de ha mind a kettő be van dugva akkor a jel is szétoszlik és a tévé recseg az internet lelassul .
a kábelek amikről szó van az koax kábel.
Ilyen van a padlástérben? Mert akkor nem mindegy melyik ágat osztod el. Egyébként rengeteget számít a jó minőségű kábelezés, és csatlakozó. A kábelre felcsavarható F csatlakozók finoman szólva nem kielégítőek.
Ha veszek ilyet a padlásra a és a szobámba két kábelt húzok a nappaliba meg egyet akkor működik nem?
Szerintem az első linkemben lévő elosztót nem figyelted meg. Az nem sima elosztó, hanem egy szűrő elosztó. Külön van TV és internet kimenete. Ha ilyen van a padlástérben, és te az adat szálat osztottad ketté, nem csoda hogy probléma van.
Ha ilyen elosztó van a padláson, győződj meg, hogy a TV ágat oszd ketté.
Ha sima kétutas elosztó, akkor pedig valóban egy három utasra cserélés javítani fog a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!