Játékra XBOX360 vagy PS3?
Tapasztalataim szerint xboxnak jobb a képminősége valamivel, bár ahogyan észrevettem sok játéknál például semmivel sem különb egyik sem a másiktól.
A xbox 360 vagy a PS3 ezt így nehéz megmondani, mindenki azt mondja ami számára bevált és persze van neki. Nekem volt egy régebbi fajta xbox 360 as konzolom de megváltam tőle egyéb okok miatt, én szerettem bár flashelve volt így a multi akkor ugye kilőve mert bannolnak Live-ról viszont PS3 esetében ettől nem kell tartani. A PS3 hoz ha akarsz kalóz játékokat akkor kell a Blu-ray ami nem egy olcsó, de xbox esetében pedig a duplarétegű vagy is a 8,5 gigás vagy mekkora (nemtudom pontosan) méretű, lemez kell ami szintén nem olcsóság, persze kalózkodni nem szabad de sokan tojnak rá, nem térek most ki erre.
Na most amit hallottam PS3 ról hogy ami játékot a boltban megveszel drága pénzért lemezt az csak a játék egy része, a többi részét azt le kell töltened még a ps3 konzolon keresztül ami 6 ezer forintba fáj, ilyen téren ez hátrány, de multi szempontjából ha az fontos neked akkor jó mert ingyen van.
Na most ps3 konzolom nekem csak kölcsönbe volt egy fél évig ameddig haverom külföldön dolgozott, addig oda adta nekem és nekem így játékok szempontjából jobban tetszik a PS 3 meg a kontroller is jobban kézre állt nekem mint az xboxé. Bár szerettem az xbox 360 at is már bánom hogy annó el adtam mert volt időszak amikor a játék már nem kötött le és én marha 1 év állás után el is adtam és rá fél évvel később már újra kitudtam volna használni mert több időm lett volna rá, plusz akkoriban jöttem össze a barátnőmmel is aki kifejezetten élvezi az xboxozást mert a barátnőjének van és folyton azt nyomják.
De nem is ez a lényeg, tudom egy kicsit kitértem de én személy szerint nekem a PS3 jobban tetszik mint az xbox 360.
Én azt mondom mint mindennek, mindennek megvan az előnye, és a hátránya, ugye minek mi.
" A PS3 hoz ha akarsz kalóz játékokat akkor kell a Blu-ray ami nem egy olcsó"
Na ez hülyeség... ps3 feltörhető, de hiába töröd fel lemezre hiába írsz ki bármit is nem fogja lejátszani neked... Belső hdd-re kell felmásolni és futtatni szal "olcsóbb" mint kiírni dvd-re...
"
Na most amit hallottam PS3 ról hogy ami játékot a boltban megveszel drága pénzért lemezt az csak a játék egy része, a többi részét azt le kell töltened még a ps3 konzolon keresztül ami 6 ezer forintba fáj"
Én ilyenről még nem hallotam, max ha akarsz DLC-t venni azt külön kell fizetni (de ez boxnál is így van)
--------------------------------------------------------
Én amikor annó néztem xbox vs ps-t akkor azért döntöttem a ps3 mellet mert több a japán játék rá (révén sony japán)
Xboxon a multiplatformos játékok bőven szebbek voltak 2012-ig ma már a legtöbb egyforma...esetleg egyikben 1 fűszállal több látszik mint a másikon.
Amit esetleg még nézz meg az exkluzívok mert hiába van több exkluzív ps3-on ha neked a box-é tetszik
Ha az exclisiveok nem érdekelnek boxot vegyél kényelmesebb az irányítása és könnyeben törhető.
Plusz ki tod irni lemezre a játékot ps3-nál max usb-röl tod futatni.
De ne mond h elfogult vok mert van mind 2 igaz eredetibe nem tört gépek.
Ps3-n jobb a verekedős, Focis és autós játékok ,
Xboxra viszont az FPS-ek TPS-ek.
Irányítás szempontjából mondom.
Ja ha 360 mellet döntesz kikapcsolás előtt a gépet hagyd a menüben állni 10 percre így a táp lehül és nem megy tönkre olyan gyorsan.
"játékot ps3-nál max usb-röl tod futatni."
De jó, hogy pont a 2# pontban magyaráztam el -_- hogy NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!