Akkor most tönkre ment az Android Rendszerem?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap a beex tablet gépem android rendszere elromolhatott , mert nem kapcsol be(csak a beex feliratot hozza be). Ma viszont hirtelen ez a kép jelent meg a képernyőn: [link] Szerintetek mi történhetett? Rendbe lehet hozni?2014. júl. 31. 17:40
2/14 anonim válasza:
ha így sem sikerül, akkor rootolás, és másik vagy esetleg főzött ROM telepítése. ezzel minden le törlődik a tabletről, de legalább működni fog :)
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat! De sajnos nekem sehol sincs olyan parancs amit az 1. válaszodban mondtál. :( Nekem ezek a parancsok jönnek be: [link]
2014. aug. 4. 22:58
4/14 anonim válasza:
arra kell rá menni, hogy wipe data/factory reset.
5/14 A kérdező kommentje:
Meg csináltam de sajnos nem jön be más, csak a Beex felirat. :(((((((((( Szóval, maradt a root-olás. De mi az , és hogy kell csinálni?
2014. aug. 5. 12:55
6/14 anonim válasza:
remélem azzal tisztába vagy, hogy a rootolás és főzött ROM telepítése gajra vághatja a készüléket!! NE kezdj bele ha nem vagy tisztába azzal amit csinálsz!! ha valamit nem jól csinálsz, akár többé be sem kapcsolhat a tablet vagy estleg nem lesz képesmár soha többé bootolni, ha megsérül a bootloader! én először ilyet telefonon csináltam, úgy voltam vele hogy ha elromlik akkor elromlik ha nem akkor nem! aztán csak sikerült működik a telefon az új ROMmal és sokkal gyorsabb is! azzal jó ha tisztában vagy, hogy a főzött ROMokban vannak hibák pl.: nem működik a kamera, nem működik a bluetooth stb..és ezzel elveszik a garancia, persze mindent vissza lehet csinálni! van hogy nehéz van hogy könnyű! mivel nem tudod bekapcsolni a tabletet hogy be tudd kapcsolni az USB-hibakeresési módot, ezért a rootolás macerásabb!! szóval ha van rá garancia akkor vidd be! mindenképp szerelőre bíznám ezek után!! :)
7/14 A kérdező kommentje:
Még meg van a számlája, mert a múlt héten vettem. Holnap vissza is viszem. Köszönöm a segítséget, így legalább elmondhatom, hogy én mindent megpróbáltam. :))) Egyébként ez a hiba csak Beex termékeknél van? Mi okozza ezt?
2014. aug. 6. 13:36
8/14 anonim válasza:
nem tudom! nem ismerem a márkát! de azt nem mond hogy próbáltad rootolni meg stb.. egyébként ez attól lehet, hogy nagyon instabil az android verzió rajta, és össze omlott! és látod ez lett az eredménye!
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent nem mondtam hogy rootolni akartam, mert úgy hallottam hogy az valami illegális dolog. Kicserélték, ez már végre működik! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2014. aug. 7. 21:52
10/14 anonim válasza:
nem illegális, csak el vész a garancia, és nem foglalkoznak vele a szervizben! :) örülök hogy sikerült el intézned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!