Mi ez a mai Watt Őrület? Többi lent.
Figyelt kérdés
Miért menőskődnek ezzel állandóan a fiatalok,hogy hallod van egy 2000Wattos rendszerem? Közbe meg jó ha 20-at leadnak azok a kínai szarok.
Miért nem inkább olyat vesznek ami tud is valamit nem csak a nagy számok vannak rajta.
Azért ez a kategória,mert ezt sokan nézik.
2014. júl. 31. 12:19
3/22 anonim válasza:
Nem kell itt humorheroldkodni! Ez itt a normális és komoly emberek helye, meg a normális kérdéseké!
4/22 A kérdező kommentje:
Utolsó te egy kretén vagy!
CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!!!!!!!!!!!!!!!
2014. júl. 31. 12:29
5/22 anonim válasza:
Tudom, hogy jópofának hiszed magadat, de nem értem miért nem tiltják ki az ilyen kamukérdést feltevőket is. Ki kell tiltani mindenkit, aztán kész. Elvagyok én magamban is a normális kérdéseimmel meg a normális válaszaimmal!
6/22 anonim válasza:
Jobb is, hogy csak olcsó kínai 20 wattost vesznek, mert ha egy drágább erősebbet szólaltatna a szomszédságomban, akkor sajnálná, hogy azt törtem ketté a fején. áháháhá
8/22 A kérdező kommentje:
A 6-os legalább normális!
2014. júl. 31. 12:37
10/22 A kérdező kommentje:
8-as nem mai?
Most vegyük pl.a HS500-at 80Watt van rajta.
Ma ha veszel mondjuk SAL,MNC stb ből ilyen teljesítményűt azon 3-400 Wattok vannak.
2014. júl. 31. 12:40
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!