Valaki Írna egy rövid útmutatót a CFW telepítéséről ps3-ra?
Már egy csomó weblapot és videót néztem de nem értettem belőle semmit mert angol ha tud segíteni valaki azt nagyon megköszönöm.
És ha tudna valaki akkor azt is le írná hogy hogy kell a játékokat telepíteni utánna?
Először is milyen gépedvan?
Géped hátulján a cech- után lévő számokat nézd meg
Ha az 3-assal vagy 4-essel kezdődik akkor sehogy mivel az a gép nem támogatja a cfw-t
Másodszor, hogy cfw-t feltelepíts ahhoz 3.55 ofw-n kell lennie a gépednek ha nincs nem tudsz rátenni [legtöbb oldal kamu tutoriált készít jobb esetbe kiírja, hogy hibás szoftver rossz esetben pedig tökreteszi a gépet]
Ha 3.55 ofw-n vagy akkor leszeded a cfw-t pendrive ra rakod majd gépről frissíted...
Játékot meg ftp-vel átmásolod [dvdre kiírni felesleges mivel nem olvassa a ps3 a lemezt]
Az fat gép, ha magasabb ofw-n vagy mint 3.55 akkor keress szervizt ahol downgradelik neked vissza 3.55-re onnantól pedig te telepítheted a cfw-t úgy tudom 13k fat gépen
[link] itt több info van amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!