Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox One vagy Xbox360 E-t vegyek?

Xbox One vagy Xbox360 E-t vegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiket vegyem. Ha One-t veszek akkor tuti, hogy 5 évig nem kell cseréljek konzolt. Viszont ha 360 E-t akkor 2éven belül biztos elavul. DE a 360-ra sokkal több játék van kiadva (gondolom) a közösség is nagyobb LIVE-on és 53ezer Forint míg ahonnan én tudom az ONE-t beszerezni 100körül van.

2014. júl. 26. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
One.
2014. júl. 26. 19:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért jól felépített érveléseket elfogadnék!
2014. júl. 26. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Te már megindokoltad:

One - nem kell évekig cserélni

360 - nemsokára megszűnik a támogatás, de jelenleg sokkal több játék van rá, és olcsóbb is

Ezen kívül a One-hoz jön a jobb grafika is.

Döntsd el neked melyik a fontosabb.

A legjobb, ha veszel 360-at, később meg One-t, csak ez pénz terén a legrosszabb megoldás.

2014. júl. 26. 20:10
 4/7 anonim válasza:
De azt is nézd, hogy One-ra egy játék, ahogy én néztem 17-20 ezer forint, és játék nélkül egy konzol csak porfogó.
2014. júl. 27. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez egy nehéz kérdés. Az xbox 360-hoz jelenleg van mindenfajta törés és számtalan játék, így pillanatok alatt tudsz bármilyen játékkal játszani. Azonban a hárdver már nagyon régi, igazából 2-3 éve le kellett volna már állítani a gyártást, csak a PS4 miatt hagyták életben, hogy nehogy nagyot durrantson a konkurencia. A grafika elég gyenge és a játékok sem fognak már megjelleni rá lassacskán. Ezzel szemben a One nagyon erős hárdveresen, viszont még nincs feltörve, így kénytelen leszel mindent megvásárolni hozzá, egészen a törésig. Azonban csodaszép grafikát kínál és 5-6 évig nem kell cserélni.
2014. júl. 28. 12:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Törni nem szeretném már volt boxom törve lecsaptak Liveról és csak singleplayezergetni nem nagy élvezet nem mondom azt, hogy megér 17 ezret egy játék hülye az aki havonta 3-4et is megvesz mert kb annyi jelenik meg egy hónapban, de a LIVE akkora élmény, hogy fölösleges törni csak mi magyarok vagyunk ilyenek, hogy megakarjuk mindig úszni olcsóbban.
2014. júl. 28. 22:06
 7/7 anonim válasza:
One-t még egyelőre nem vennék a helyedben még rengeteg széria hiba jön ki rajtuk,ahogy a 360-nál volt pl annó a hűtés probláma.
2014. aug. 22. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!