Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps3 vagy xbox360 és miért?...

Ps3 vagy xbox360 és miért? (az árat is nézzétek)

Figyelt kérdés
Mert az xboxhoz flash 8ezer utánna egy játék kb.1000 forint,a ps3 jobb lenne ha ki lehetne chipeltetni,de nem lehet ezért ahoz kb 16 ezer egy jták és az nagyon sok nekem
2010. jan. 10. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkabb xbox, mert azt ha kiflasselteted akkor nem kell 1000 forint a jatekokra sem mivel a ntrolo te is letudod tolteni es kiirni!
2010. jan. 10. 10:38
 2/6 anonim válasza:
Sztem választ is adtál a kérdésedre. Ha az anyagiak nem engedik akkor xbox.. Nekünk is az van, és a játék mégcsak 1000.-ba se kerül. (torrent, kb. 50 játékunk van így) Állítólag a ps3 tovább bírja, dehát kinek van játékonként 15000.-ja.. az rengeteg. Én azt mondom h x!
2010. jan. 10. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:

vegyél a gólemkonzoltól 52 ezerért már előre flashelt xboxot

én is ott vettem

2010. jan. 10. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
ja csak nekem olyan oldal kéne ahol fw1.6 nostealth is van,mert ahoz már nem kell activate iso.szerintem multiformatról rendelem.
2010. jan. 10. 12:39
 5/6 A kérdező kommentje:
meg nem akarok bele hűtés módosítást az újabb gépeknek már nem kell.Meg attól nagyon hangos lenne a box.
2010. jan. 10. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha anyagiakon is múlik xbox.

De én 15 évesen inkább elmegyek dolgozni hogy vegyek játékokat, minthogy xbox-om legyen.

Teszvesz vagy vateráról már 4000 Ft-ért tudsz venni újabb játékokat, havonta 1 (felnőtteknek komolyabb keresettől 2) simán belefér.

2010. jan. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!