Aki ért a tabletekhez, segítene nekem? (Lehet egyszerű a megoldás de nem tudom! )
Azt hogyan kell??
Próbáltam máshogy rátenni a filmet, de nem jó!
Nem tud valaki egy jó oldalt ahonnan lehet filmet leszedni?
Nem túl "egészséges" tabletről seedelni, ha már torrent... Inkább PC-re töltse le, onnan seedelje, s másolja át tab-ra.
File kezelőnek egyszerűbb, ha telepítesz valami használhatót, pl. total commander, file manager HD stb.
Ha nem használtál file kezelőt, akkor mit használtál a sorozat elindítására? Szal közvetlen a gyári lejátszóból próbáltad indítani? Lehetséges, hogy az nem látja a file-t, mivel ezek ált. scannelik az adattárolókat, s megkeresik a kompatibilis file-okat, s azt listázzák neked. Szóval lehetséges, hogy felmásoltad, csak nem "látja" a gyári lejátszó. Lejátszóból is sok esetben érdemes nem a gyárit használni, közkedvelt lejátszó pl. az mx player, km player, VLC.
File kezelőben meg kéne keresned a filmet, s onnan indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!