Egy laptopnál ezek jó adatok, ha csak egy alap gépet szeretnék?
Figyelt kérdés
ddr2es 1,5 giga ram
dual core 1,88 ghz Proci 512-es
Ati Radeon video kártya 120
gigas HDD webcam, Wifi
Teljesen jó állapotban van de használt,15,6" hd kijelzője karcmentes,1órát bír az aksija.Szerintetek megérné megvennem használtan egy ilyen kaliberű asus gépet?Mennyibe kerülnek az ilyen tudású gépek általában?köszi mindenkinek előre is
2014. júl. 23. 19:11
1/6 anonim válasza:
Kb ilyen volt a regi gepem, apum meg vigan hasznalja. Mivel ez egy legalabb 5-6 eves lapos vizsgald meg, amennyire tudod, mert itt mar tortenhetnek ilyenek, hogy nem megy az optikai meghajto, nem megy par billentyu, le van kopva itt, el van repedve ott. Ha minden rendben es az ar is oke, akkor netezni, filmezni, office-ra megfelelo gep.
2/6 anonim válasza:
inkább te írd, hogy mennyiért akarják eladni neked
3/6 A kérdező kommentje:
30e ft az ára.
2014. júl. 23. 19:27
4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk már megvettem,úton van.Csak nem értek annyira a gépekhez és beütött a gondolat hogy lehet nem is olyan jó üzletet csináltam magamnak :D
2014. júl. 23. 19:33
6/6 anonim válasza:
Nekem kb. ilyen tudású laptopom majd' 6 évig bírta, nagy használat mellett, úgyhogy szerintem 30 ezret megért. (Amúgy az enyém is ASUS volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!