Érdemes még PS3-ban gondolkodni? Vagy gamer pc? Esetleg xbox?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni valamit játékra. PS3 és XBox is már elég olcsó gondolom a következő széria miatt. Eddig csak pc-m volt es azt is akartam venni újat de 160 000 Huf kicsit sok egy átlagos gamer pc-re. PS3-at meg már 60 000 Huf-ért lehet venni. És ha már console akkor inkább PS azért mert az xbox live fizetős. Vélemények? Melyiket ajánlanátok?2014. júl. 23. 17:23
1/3 anonim válasza:
Én is gondolkodtam, hogy veszek egy PS3-at a pc-m mellé, de a végén nem vettem.
2(3) ok miatt:
-Nem játszhattam volna a steam-es játékaimmal, pedig már 100e forintért vettem ott játékot(és ugyanennyi pénzből 100 játék helyet 10-et vehetnék ps3-ra)
-Borzalmas az irányítás. Vettem egy PS3 szerű kontrollert, de nem tudtam megszokni egy nap után sem (3-4e forintért lehet venni. pl: [link]
2/3 anonim válasza:
Konzolokra azért drágák játékok, mert ezek a szerkentyűk gamekre van tervezve. Cserébe nem kell 2-3 évente egy gamer pc árából feltuningolnod a gépedet. De ha megnézed, szoktak lenni akciózások, hatalmas leárazások (mármint xbox-on szoktak, ps-en nem tudom). Az meg hogy Xbox vagy PS a te döntésed. Inkább exkluzívok alapján kéne nézni, a fizetős multi szerintem ne legyen nagy probléma (napi 30 ft) ha már konzolt veszel 2000-szer annyiért.
3/3 anonim válasza:
Konzolokra azért drágák a játékok, mert meg kell venned. Nincs rá warez. PC-n azért olcsóbbak, mert ha túl drágára árazzák akkor simán leszippantja a játékos a thepiratebay-ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!