Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen vezeték nélküli fejhall...

Milyen vezeték nélküli fejhallgatót vegyek?

Figyelt kérdés

Főleg számítógéphez használnám, de ps3 és tvhez is szeretném használni.

Olyan 10ezer forintot szánnék rá, nem tudom ebből lehet-e venni már valamit

Fő szempont: Fülre rá lehessen tenni/ kényelmes

------------------

[link]

Én most így hírtelen elsőre ezt találtam erről mi a véleményetek?

------------------

Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire egyszerű ezeket "hordozni" mondjuk be van kapcsolva a gépen hozzá van csatlakoztatva fejhallgató...majd "átviszem" ps3 ra...majd tv-re (mondjuk nálam egy asztalon van mind tv/gép/ps3)

Egyelőre ennyi kérdésem lenne válaszokat előre is köszi!

2014. júl. 20. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel csak 1 db sztereó jack bemenet van a transzmitteren, ezért dugdosni kell ide-oda, vagy egy ilyen elosztóval csatlakoztatod a két készüléket, de akkor egyszerre csak egy jelforrást szabad csak használni: [link]
2014. júl. 20. 23:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Tehát ezt gondnélkül lehet használni bármihez?

Am mi kell hozzá elem?

(még nem volt ilyenem én azt hittem, hogy kb usb-ről megy)

Am akkor amit találtam szerinted jó fejhallgató?

Árukeresőn néztem de ott is a keresések közt be lehet állítani hogy "ilyen-olyan db" ehhez sem értek igazán, hogy mi számít jónak/mi nem

2014. júl. 21. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

A Sony fejhallgatók jók, nem kell aggódni, filmnézésre, játékra jó a vezeték nélküli, de komolyabb zenehallgatásra madzagosat szokás venni.

A transzmitter (a talpas antenna) 220V-os adapterről, a fejhallgató pedig akkumulátorról vagy ceruzaelemről üzemel. A TV-nek ha van fejhallgató kimenete akkor arra kell kötni, de egyszerre csak egy eszközről használható.

2014. júl. 21. 20:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válasz!

Időközben itthon is felvilágosítottak, hogy "nem éri meg a pénzét" mert hamar lemerül meg ahogy az árukeresőben olvastam sistereg nagyon...

Csak nekem a vezetékessel az a bajom, hogy szerintem direkt ugy rakják össze hogy egy idő után akár egy kisebb húzásra is szétszakadjon benne valami

Legalábbis a Tescos Hama (2-4ezerft) fejhallgatóból ezt állapítottam meg

Vagy a drágábbak jobban bírják valamennyivel?

2014. júl. 22. 02:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem van Sony és AKG fejesem is, mindkettő több mintt tíz éves és nem tört meg a vezetékük, mondjuk vigyáztam is rájuk, ez a titka. :)
2014. júl. 22. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!