Milyen vezeték nélküli fejhallgatót vegyek?
Főleg számítógéphez használnám, de ps3 és tvhez is szeretném használni.
Olyan 10ezer forintot szánnék rá, nem tudom ebből lehet-e venni már valamit
Fő szempont: Fülre rá lehessen tenni/ kényelmes
------------------
Én most így hírtelen elsőre ezt találtam erről mi a véleményetek?
------------------
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire egyszerű ezeket "hordozni" mondjuk be van kapcsolva a gépen hozzá van csatlakoztatva fejhallgató...majd "átviszem" ps3 ra...majd tv-re (mondjuk nálam egy asztalon van mind tv/gép/ps3)
Egyelőre ennyi kérdésem lenne válaszokat előre is köszi!
Tehát ezt gondnélkül lehet használni bármihez?
Am mi kell hozzá elem?
(még nem volt ilyenem én azt hittem, hogy kb usb-ről megy)
Am akkor amit találtam szerinted jó fejhallgató?
Árukeresőn néztem de ott is a keresések közt be lehet állítani hogy "ilyen-olyan db" ehhez sem értek igazán, hogy mi számít jónak/mi nem
A Sony fejhallgatók jók, nem kell aggódni, filmnézésre, játékra jó a vezeték nélküli, de komolyabb zenehallgatásra madzagosat szokás venni.
A transzmitter (a talpas antenna) 220V-os adapterről, a fejhallgató pedig akkumulátorról vagy ceruzaelemről üzemel. A TV-nek ha van fejhallgató kimenete akkor arra kell kötni, de egyszerre csak egy eszközről használható.
Köszi a válasz!
Időközben itthon is felvilágosítottak, hogy "nem éri meg a pénzét" mert hamar lemerül meg ahogy az árukeresőben olvastam sistereg nagyon...
Csak nekem a vezetékessel az a bajom, hogy szerintem direkt ugy rakják össze hogy egy idő után akár egy kisebb húzásra is szétszakadjon benne valami
Legalábbis a Tescos Hama (2-4ezerft) fejhallgatóból ezt állapítottam meg
Vagy a drágábbak jobban bírják valamennyivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!