PS1 kontroller milyen PS2-es játékokkal működik?
Figyelt kérdés
Van 2db PS1 kontrollerem (fehér ha segít) ezeket próbáltam PS2-höz és jók de csak 1 játéknál ismerte fel a többinél nem reagált.Az lenne a kérdésem hogy ilyen fajta játékok ismerik fel a PS1 kontrollert PS2-n.2014. júl. 20. 11:20
1/3 _GENTLEMAN_ válasza:
Képzeld, nekem is van PS1 kontrollerem és a PS2-m nagyjából csak pár játékhoz fogadta el. Esetleg vannak rajta analogok? Mert ha nincsenek, akkor ez miatt sem fogadhatja el, és mivel a PS2 játékok többnyire a DUALSHOCK ANALOG CONTROLLER-ekhez vannak készítve szóval általában nem kompatibilis a PS1-es kontrollerekkel.
2/3 A kérdező kommentje:
nekem 9 ből 1 játékhoz jó és nem nincs a ps1 esen analóg.A ps2-esre rávan írva hogy dual shock szóval igen.Neked milyen játékokkal megy el ?
2014. júl. 20. 20:45
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem a Nascar 09-et viszi pedig ahoz is kell analóg bár anélkül is lehet vezetni de pl.: fifához nem jó.
2014. júl. 20. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!