JBL hangprojektor TV-hez. Van rendes mély hangja?
Van egy LG tévénk és kicsit jobb és erősebb hangot szeretnénk. Rendszeresen ezen hallgatunk rádiót is (digitális rádió mindig tv-n) meg néha usb-n mp3-akat. Kinéztünk egy JBL hangprojektort, 2x60w-os szóval hangerővel biztos nem lenne gond, de van ezeknek mély hangja is? 50ezer most az ára.
Vagy mit ajánlanátok ilyen célra? Házimozi szett ilyen árban nem kéne, legfeljebb valami különálló két hangfalas aminek tényleg van jó mély hangzása is.
Kösz a választ. Az ilyen hangprojektorból találtam olyant is amihez van ez a mély sugárzó vagy mi, de nem tudom ez jobb lehet így?
Ez az 50 ezer környéki ár lenne a limit, ilyen hatalmas nagy hangfalakra, erősítőkre nincs keret sajnos. Szóval az ilyen mély sugárzósak valóban jobb mély hangot adnak mint amit másodjára linkeltem Pioneer hangfalak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!