Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mért nem szól a "Rear" oldal?

Mért nem szól a "Rear" oldal?

Figyelt kérdés

Hát az van,h van egy ilyen Onkyo Tx 7830-as erősítöm,4x100W-os.... [link] és az van,hogy a REAR oldalt nem tudok hangot változtatni,csak a FRONT oldalét....

szólni szól,de azt is csak halkan mármint a REAR, a FRONT az kitünő...mi lehet vele????ha tucc segíteni lécci tedd,fontos lenne:)kössz

2010. jan. 8. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:

azigen. te aztán kevered a szezont a fazonnal.

front az az elöl, rear az a hátul.

front right = elöl jobb oldal

front left = elöl bal oldal

rear left = hátul bal oldal

rear right = hátul jobb oldal

lehet hogy stereora van állítva, próbáld a hangzást állítani át

2010. jan. 9. 00:07
 2/3 anonim válasza:
azért szólnak halkabban, mert különböző hangerőséggel érik el a térhatást.(ezért van szükség ennyi hangfalra) figyeld meg a center is halkabban szól. valszeg 5 csatornára kirakott sztereón már (közel)egyforma a hangerősség
2010. jan. 9. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:

annyira én se vok hülye,h ne tudjam melyik a front left,meg a rear right:S:S pff

a front oldal az kiválóan működik,csak a rear oldal szól egy adott halk hangon......ami nagyon halk,és nem tudom együtt hangerősíteni a front oldallal,pedig mikor megvettem,akkor jó volt,és eddig nem is volt használva a rear oldal.és amugy nem 5.1-es erősítő,hanem csak 4x-es kimenetű rádió erősítő!!!!!!

és távirányítóval is próbáltam mindenhogy,és sehogy se jött össze:S

ha ezeken felül tudtok segíteni,akkor segíts,és NE NÉZZ HÜLYÉNEK ENGEM!!!!mert azért konyítok az ien cuccokhoz....meg hát van is....kössz

2010. jan. 9. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!