Mi lehet a gond? (lsd lent)

Figyelt kérdés

Van 1 Orion DVD 3600 lejátszóm... Ma ki írtam 2 divx formátumú filmet,1 újraírható lemezre... Az első film végén jártam mikor hirtelen kidobott a menübe... Aztán le akartam játszani a másodikat ,azt 3mp után dobott ki a menübe...

Elöször azt hittem,hogy ronygá használtam az újra írható lemezt,ki is dobtam.

Gyorsan vettem 1 vadi újat,kiírtam ugyanezt a 2 filmet... És ugyanez volt a hiba.

a Lejátszót karácsonyra kaptam,eddig tökéletesen vitte a Divx filmeket,semmi gond nem volt...

Illetve most volt 1 film,amibe meg nem tudtam tekerni... Mi lehet a baj? Lehet hogy már kezd is tönkre menni a lejátszóm?

2010. jan. 8. 17:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi kivettük ami használható. többi kuka.. garancia papírt aznap kidobtuk .. mi ilyenre nemadunk veszünkmásikat .. mondjuk ez ajándék és hát így más a helyzet..
2010. jan. 8. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!