Melyik oprendszer a legalkalmasabb játékra?
Figyelt kérdés
Van egy régi gépem, amit szeretnék átalakítani "konzollá".
Van egy rendes gépem is, ami minden játékot elvisz, és nem akarok konzolt venni, de jó lenne a kanapén elnyúlva játszani.
A gép pontos adatait nem tudom, csak nagyjából:
2 magos proci kb 2ghz
2 GB RAM
AMD Radeon 3000 videokártya
120 GB 7200 rpm merevlemez.
Most lubuntu van rajta, de linuxra elég kevés játékom van steamen, így gondolkodom, hogy valami mást rakok rá
2014. júl. 14. 17:02
1/6 anonim válasza:
Na hát ezt a gépet soha az életbe nem tudod átalakítani konzollá! Ez a gép nemvisz el minden játékot!(csak mondom mellékesen) Windows vista ultimate 32bit-et felnyomatod és játékokat keresel 2005 alatt(max ennyit tud ez a gép)
2/6 A kérdező kommentje:
Nem is akarok komoly játékokat játszani rajta, arra ott a rendes gépem. csak ilyen portal 2, team fortress 2 szintű játékokat (lowon)
2014. júl. 14. 17:15
3/6 A kérdező kommentje:
Azért tettem idézőjelbe a konzol szót. Nem akarok belőle valódi konzolt csinálni, csak a tv-re akarom rákötni és kontrollerrel irányítani a játékokat
2014. júl. 14. 17:17
4/6 A kérdező kommentje:
vagy tegyek rá Androidot? Már egészen normális játékok is megjelennek ahogy látom
2014. júl. 14. 17:24
5/6 anonim válasza:
Es ugyanezt miert nem tudod eljatszani a rendes gepeddel, ami allitasod szerint elboldogul mindennel?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom mindig átvinni a nappaliba a tv-hez a gépem, és ha végeztem akkor vissza
2014. júl. 14. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!