Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy 4 csatornás 800w-os...

S70Enduró kérdése:

Van egy 4 csatornás 800w-os erősítőm 1db 25A-es biztosítékkal, de nem tudom milyen vastag tápkábellel szereljem be, hogy biztos ne legyen gond. A 8GA méretű kábel az milyen vastag mm2-ben?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 15:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Írtam a srácnak,majd meg látjuk mit ír vissza.Holnap jelentkezem.
2014. júl. 14. 20:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Szia.Na sikerült megvennem azt a Magnat rx44-et amit belinkeltem 13.e+postáér.Ma adja fel.Ha egyenlőre csak 2db Ovál 220w-os Blaupunkt hangszorókat akarok vele hajtani,akkor elég lenne a 8mm2-es tápkábel?Mert gondolom igy nincs akkora áramfelvétele.Mert ilyenem az van,és lovém az meg nincs egyenlőre vastagabra.
2014. júl. 16. 06:59
 13/17 dirtboy ***** válasza:

ebben a helyzetben akkor azt hiszem nincs más választásod azt kell berakni ideiglenesen,ha meg már kihasználod majd a tudását jobban akkor kell majd a legalább 25os táp,lehetőleg OFC legyen.

a vezetékek végét meg vagy itasd át forrasztó ónnal vagy húzz rá réz vagy aranyozott érvéghüvelyt hogy egybe maradjon.

2014. júl. 16. 13:54
 14/17 A kérdező kommentje:

Azok a kábelek amiket szettben lehet venn azok OFC-sek?

pl: [link]

2014. júl. 16. 15:37
 15/17 dirtboy ***** válasza:
nincs oda írva tehát nem
2014. júl. 16. 15:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Aha értem.Az 55Ah-órás aksi az elég normál használat mellett?Mekkora mélyládát érdemes rákötni ha a 3-4 csatornát hidalva szeretném használni?
2014. júl. 16. 16:00
 17/17 dirtboy ***** válasza:

igénytől függ hogy elég e az 55Ah aksi,nyilván fog működni a rendszer viszont a dinamikába és hang nyomásilag is beleszól a kis indító áram.

ha komoly rendszert szeretnél cserélni kell nagyobb indító áramúra.

3csatornát nem tudsz hidalni,neked úgy kell majd ezt bekötni hogy 1.csatorna egyik oldali első szett, 2.csatorna másik oldali első szett

3-4-es csatorna hidalva egy 4ohmos nyomó.

vagy ha kettő akarsz akkor nézz utána hogy az rx44 bírja e a 2db 4ohm os nyomók párhuzamos kötését,akkor 2hom lesz az ellenállásuk.

én maradnék az 1db 4ohmosnál.

2014. júl. 16. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!