Hangkártya minőségi zenehallgatáshoz?
Figyelt kérdés
van rá 18.000ft-om , és kéne egy külső hangkártya minőségi zenehallgatáshoz, van egy beats studio fejhallgatóm, és mellette egy elég nagy sony 5.1-es hangfalrendszer, és alaplapi hangkártyával, és egy hányadék erősítővel hajtom meg, csak kéne egy hangkártya vagy egy hangkártya+erősítő kombó amivel minőségileg tudok zenét hallgatni, mit ajánlanátok ennyi pénzért?2014. júl. 13. 14:24
1/3 anonim válasza:
[link] nekem ilyenem van. Elég profi a cucc,és van rajta optikai out csati szóval ha van az erősítőn optic in akkor lesz igazán szép hangja:)
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, én is ilyet néztem, csak már elfelejtettem a nevét, és kétségbe estem,de akkor jó véleményed van róla? :)
2014. júl. 14. 18:04
3/3 anonim válasza:
egyértelműen,ilyenem van:) nagyon szép hangja van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!