Mi a véleményetek a Samsung szervízről? (Oktogon-szervíz Kft. )
Figyelt kérdés
Tegnapra lett készen a tabletem,pénteken adtuk le. Azért vittük be, mert nem töltött. Mivel nem én hoztam el, értelemszerűen bele sem tudtam nézni. Dobozzal együtt adtuk le, azt mondták a szervízben, hogy usbt cseréltek, a jótállásra is ez lett beírva. Ahogy nyitom ki a dobozt,látom hogy ugyan úgy bele van gyűrve az usbm,ahogy én tettem bele, biztos vagyok benne, hogy nem cserélték ki.. Ilyenkor mit lehet tenni?2014. júl. 10. 09:16
1/2 anonim válasza:
próbáld ki! Ha nem jó, vidd vissza. Mellesleg lehet hogy csak a kábel a hibás, mert "bele van gyűrve" mindenbe.
2/2 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy az a baja, eredetileg is ugye összehajtogatják.. vissza fogom ma vinni. azt nem értem,hogy egy ekkora cég hogy csinálhatja meg azt, hogy azt állítják, hogy ki lett cserélve,miközben látható, hogy nem..
2014. júl. 10. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!