Szerintetek melyik erősítőt vegyem meg a szobámba? Néha kisebb házibulikra is használnám. És jók ezek a passzív hangfalak mellé?
Mivel akarod ezeket használni? Van hozzá keverőd, vagy hangszín állítására alkalmas eszközöd?
Nekem az oldallal is bajom van:
Az SPL1000-nél annyit ír, hogy 2x500 watt. De ezt mekkora impedancia mellett tudja? 2800 watt PMPO... Azt hittem erről a parasztvakításról már leszoktak, de úgy látszik divatba jött megint.
600-asnál megint, csak az a bajom, hogy 960 watt teljesítményt ír, utána zárójelben, hogy ez 2*150 watt... Zavaros. (Tudom, hogy a 960 az hídba kötve 2 ohmon értendő, de ez feltételezésen alapul).
Zenehallgatásra én egyiket sem venném meg. Szobába pedig pláne nem mennék 100 watt fölé. Lehet drágább, de egy márkásabb sztereo hi-fi erősítővel sokkal többre mész. Bulikon meg fejmagasságra emeled a hangfalakat és/vagy beillesztesz a rendszeredbe egy aktív mélynyomót is.
Rakás hulladék az összes, nem bántásból mondom. De a ZAJ.HU-n kérd ki a véleményét egy szakinak.
Voice-Kraft LK-1615 + T.Amp TA1400 MK-X végfok hozzá, ezzel már lehet zenélgetni kint is.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ez szemét, nem profi hangtechnika!
Vegyél szépen egy használt hi-fi sztereó erősítőt. Mondjuk valami nagyobb Pioneer, Kenwood, Denon stb... esetleg Marantz, 7..10 kg -os, műszakilag tökéletes, használtan kijön 20 ezer körül!
Nem értelek.
1. Erősítő kell, vagy erősítő+hangsugárzók?
2. A belinkelt Auna/Skytec szemeteknél olcsóbban, szerencsével, 20 alatt kapsz tisztességes Hi-Fi erősítőt teljesen jó állapotban. Akkor miért is nincs rá keret?
16 négyzetméteren egy tisztességes Hi-Fi erősítő nehogy már ne legyen elég...Különben a hangsugárzó hatásfokán sokkal több múlik!
Hallgatnád meg az én 2*16 wattos Marantz 2216 erősítőmet padlásszobában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!