Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen digitalis fenykepezogep...

Milyen digitalis fenykepezogeped van? Elegedett vagy vele?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
2 hete vettem egy Fuji Finepix S1500 gépet. Eddig (kb 300 fotó után) tökéletesen elégedett vagyok vele, amire nekem kell, arra ideális.
2010. jan. 7. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Praktica.

Az alapfeladatokra jó, egyszer meghibásodott, már 19 hónapos volt, bevittem a boltba, ahol vettem, leadtam javításra, mondták kb.3- 5 hét , mert elküldik Németországba.

A legnagyobb meglepi: Újat kaptam, ingyen!!!

2010. jan. 7. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Fuji Finepix S5800.Több mint egy éve nyúzom, teljesen jó,
2010. jan. 7. 13:38
 4/9 anonim válasza:
Cannon EOS 450D
2010. jan. 7. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Sony A200, egy éve már. Elégedett vagyok, a tavalyi januári nagy hidegekben is bírta a kiképzést, semmi baja hibája nem volt eddig. Sokat használom és szeretem.
2010. jan. 8. 02:56
 6/9 Grófházy válasza:

nekem az a 2. canonom.ha lesz 3.az is biztosan az lesz.

messze jobb minőséget ad,mint egyéb társai

2010. jan. 11. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Canon 30D és naná hogy elégedett vagyok vele. :)
2010. jan. 12. 02:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Pentax K200D

A gép tuti, főleg az árához mérten, objektívre viszont költenem kéne.

2010. jan. 12. 13:22
 9/9 anonim válasza:

Vásárlás előtt rengeteget informálódtam minden féle forrásokból, és persze a netről, hogy mire is szórjam a lóvét.

Végül a Sony Cyber-shot DSC-H2 lett a nyerő több szempontból is. Egy "Bridge" osztályú (közép kat.)gép.

[link]

Több mint két éve vettem (on line) de gyanakvással fogadtam.

Kellemesen csalódtam, megy mint az álom. Bevált, mindig teszi amit kell.

Persze vannak jobb gépek is, de messze nem ennyi pénzér.

Sok funkciója van, érdemes elmerülni benne. Filmezni is lehet (de nem kell)vele, az nem az erőssége.

Ja, Karl Zeiss lencséje van, mint a legtöbb Sonynak. Ez még egy jó pont. Sorolhatnám.

Szerintem, a legjobb ha több forrásból is tájékozódsz, hogy jól dönthess, az igényeidnek és lehetőségednek megfelelően.

Pl. innen is: [link]

2010. jan. 12. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!