Hogyan töltsem fel az mp4 lejátszómat?

Figyelt kérdés

Vettem ebayről egy ilyen mp4 lejátszót:

[link]

Tudom, hogy usbről kell töltődnie, de mivel eléggé kis márkátlan, attól félek vmi nem stimmel vele, mert töltés alatt állandóan teljesen ki van világítva az egész képernyője....na most ennek így kell lennie? nem kéne elsötétednie egy idő után, hogy amit feltölt azt ne merítse is le egyből?:S

Azért is gondolom h valami nem stimmel, mert amióta megvettem (tegnap) egyszer volt töltve, de tök hamar lemerült..:S ezt is úgy kellett volna mint a telefonokat h 12 órán át tölteni? mert volt vagy 2szer felrakva tölteni kis időre, amíg zenét raktam rá, de utána meg egész este (kb 7 óráig) töltőn volt, de olyan 2 óra használat után le is merült...:S

szal mi lehet a baj?

2010. jan. 7. 00:37
 1/3 anonim válasza:

Ilyen MP4.em még sosem volt, de nekem logikusnak tűnik, hogy az első 2-3 alkalommal mindent ami aksiról megy 10-16 (termékfüggő) órán át tölteni kell.

Az meg h világít a kijelzője... A tesóm MP4.nek is világít végig a töltés alatt.

2010. jan. 7. 00:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld kisütni, illetve beállítani, hogy ha nem használod, kikapcsolja a kijelzőt. Nekem világít az MP3 lejátszóm töltés közben, lassan töltődik, de nem merült hamar, míg jó volt az aksija.
2010. jan. 7. 03:25
 3/3 A kérdező kommentje:
mit jelent az hogy kisütni?
2010. jan. 7. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!