Mi lehet a gond a hangfalammal?
Figyelt kérdés
Van egy pár 400w os hangfalam, és számítógépről nem szólnak, csak halkan, akármennyire hangosítom fel öket. Most próbáltam telefonról, és aránylag olyan mint régen(gondolom azért mégis csak telefon, és nem olyan jelet küld az erösitőnek), tehát nem az erösítő van leégve! Akkor mi lehet a gond a gépemmel? Hangkártya leéghetett, vagy csak simán rossz driver van fent?
Valakinek van valami ötlete? Köszi a válaszokat! :)
2014. júl. 7. 13:12
1/1 anonim válasza:
nekem fordítva van. Telefonról halkabb. Ez lehet csak amiatt mert SOKKAL gyengébb a hangkártyája mint a telefonodnak. Nekem ez van a telefonommal.Leégni az erősítő biztos nem égett le,azt észreveszed. A hangkártya szintén nem,mert nem működne akkor,tehát nem ott van a baj. Lehet a driver a probléma,ha tudod frissítsd de szerintem csak a vezérlőpult-hang füle alatt nézz szét,lehet hogy valami automatikus hangszint kiegyenlítő be van kapcsolva,vagy bármi ilyesmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!