Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes lecserélni az xbox360-...

Érdemes lecserélni az xbox360-omat xbox onera? Mi a külömbség a kettő között?

Figyelt kérdés
A LEHETŐ LEGNORMÁLISABB VÁLASZOKAT VÁROM KÖSZI!

2014. júl. 6. 00:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
1 generáció a különbség
2014. júl. 6. 00:42
 2/22 anonim ***** válasza:
59%
Remélem nem leszek lehurrogva, de azért megpróbálom:D Nekem PS4-em van, és abszolút nem bánom. Sok szempontból üti a one-t szerintem. Az első az ára, átlagosan úgy 20 000-rel olcsóbb minden helyen ha nem többel. A második az, hogy jóval erősebb gép a ps4 a one-nál. A különböző plusz tartalmakért nem kell annyit fizetni mint a one esetében, de ha kell is, messze nem annyit. Jóval felhasználóbarátabb, gondolok itt például arra, ha megvetted a játékot, feltelepítetted, és rájössz, hogy hoppá, ez még sem olyan jó, akkor elcserélheted más játékra egy haverral, és nem kell a fejedet a falba verni, hogy elcsesztél egy 20-ast, mivel a one játékainál csak egy gépre telepítheted az adott játékot. Sok ismerősöm mondja, hogy a ps irányítását nem tudná megszokni, de mikor átjön egy 360-as haverom, olyan jól tudja a ps4 kontrollert használni, hogy majdnem engem is olt, úgy hogy ő még nem is játszott a 4-en. A one kontrolleréről nem tudok nyilatkozni, bár valszeg azt is megoldották azért úgy, hogy avatatlan ne 3 hónapig csak szenvedjen rajta. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha mimdenképp one-t szeretnél, azt ajánlom egy-két év múlva vegyél, mert a játékok grafikája még nem annyival szebb hogy most már meg is vedd. És persze egy-két év múlva már olcsóbb is lesz.
2014. júl. 6. 03:14
 3/22 anonim ***** válasza:
55%
Mi van utolsó? Nem értetted a kérdést?
2014. júl. 6. 06:42
 4/22 anonim ***** válasza:
De. Csak kampányolok a ps mellett.
2014. júl. 6. 09:47
 5/22 anonim ***** válasza:
54%

"20 000-rel olcsóbb"

Ja. Nem.

A második az, hogy jóval erősebb gép a ps4 a one-nál.

A ddr5-ramra gondolsz? lehet hogy akkor mondjuk 15-20 mp-vel lesz gyorsabb a játékod betöltése. DE A(Z) ONE TÁMOGATJA A DX 12-ŐT IS. ja itt már lehet jobb lesz a grafja a(z) one-nak.

a játék csre-bere nem lehetséges .

szerintem ezt már visszavonták.

a kontroller hát én sem tudom megszokni a ps4 -ét. de tényleg hiába próbáltam nem áll a kezemre. de van akinek biztosan jobban rááll.

kérdező: nyugodtan vehetsz DE TUDNOD KELL a régi játékaidat nem játssza le a(z) one.

2014. júl. 6. 12:17
 6/22 anonim ***** válasza:
Húha, vhogy úgy érzem microsoft zombik közé kerültem.. :DD aki jót akar magának az a ps4-et választja, ha vki szívni akar vegye csak a one-t. Ha érdekel a téma olvass csak utána, meg fogod tudni miről hablatyoltam annyit. De mindenkinek szíve joga azt választani amit szeretne, én csak javasoltam vmit.
2014. júl. 6. 15:44
 7/22 anonim ***** válasza:
nyugodtan te is utána olvashatsz. egyenlore max az exculisvok bol van tobb
2014. júl. 6. 16:18
 8/22 anonim ***** válasza:
Megy a veszekedés a hülye gyerekek közt!
2014. júl. 6. 16:43
 9/22 anonim ***** válasza:
igen megy a veszekedes kedves hulyegyerek . javits ki minket te mindentudo profi mester.
2014. júl. 6. 16:51
 10/22 A kérdező kommentje:
Légyszi ne veszekedjetek nem azért raktam ki a kérdést! Am meg még azt nem tudom: vegyek one-t vagy maradjak a 360-nál?
2014. júl. 7. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!