Az imperium pc oldalról (pc-outlet) megéri ezt a konfigurációjú gamer pc-t megvenni?
Konfig:
Intel Core i7 4790 4Ghz turbo 8MB cache CPU
Asus B85M-G alaplap
16GB Kingston HyperX DDR3 memória
2TB 7200rpm merevlemez
250GB Samsung 840EVO SSD
nVidia Ge Force GTX 770 2GB DDR5 grafika
Cooler Master 690 III ház,600W táp
+ hűtés:
Összesen lenne:367.970Ft
+130.000Ft-ért kérhetnék bele GeForce GTX 780 Ti 3GB DDR5+750W tápot,de arra már nincs keretem.Szerintetek vegyem meg az alap konfigot,vagy gyűjtsek még a fejlettem procira és tápra?
Cél az,hogy 5 év után is vigye a legújabb játékokat,ha nem high grafikán,de közepes grafikán.(az első években úgyis ultrán vinné)
Várom válaszotokat:)
igen, ez megéri
az 5év kicsit túlzás szerintem, örülj a 3nak
Nézzük sorban.
Proci játékra fölöslegesen erős, inkább i5-4460.
Ram fölöslegesen sok, Kingston HyperX blu 2x4gb 1600mhz elég.
2tb vinyó: ez nem mond semmit, valószínűleg valami szar. Western Digita Caviar blue/black lenne jó.
Az ssd jó, bár szintén fölösleges a 250gb. Inkább 120gb-s Samsung SSD a rendszernek. Vga aránytalanul gyenge a géphez. r9 290/290x is kijönne, ami sokkal erősebb. Ház Thermaltake Commander MS-I/Sharkoon T28/Zalman Z9.
Táp 1000%, hogy valami olcsó, védelem nélküli szar. Fsp Raider 650 w lennen jó ebbe a gépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!