Egy MyAudio 7 tabletom van és mobil internetet szerettem volna hozzá, de a kipróbált stickekből egyiket sem ismerte fel (nem fogadta el a PIN kódot). Milyen mobil internet sticket fogadna el a gépem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 12:35
11/15 anonim válasza:
Na.. nekem van/volt (leejtettem szétesett) egy wayteq tabletem m190-es modemmel.. mindenhol azt mondták nem fog menni, de simán megoldottam használtam 1évig
Azt kéne csinálnod hogy a SIM kártyát kiveszed a modemből, átrakod egy telefonba, ott megkeresed a PIN kérése opciót, és kikapcsolod. Aztán visszateszed a modembe, és így nem fog szarakodni a PIN kéréssel.
Ezután beállítjuk az APN-t, és szerintem menni fog..
12/15 A kérdező kommentje:
megpróbálom...
2014. júl. 5. 13:12
14/15 A kérdező kommentje:
sajnos itthon csak 30-as telom van...de találtam egy nagyon régi 20-t...csak töltöm...nem is bizti, hogy működik..reménykedek...
2014. júl. 5. 13:59
15/15 jucus1 válasza:
Nekem is ez a gondom! Alapból ki volt kapcsolva a PIN-kód kérése a kártyán, a kódot is tudom, mégsem fogadja el, úgyhogy szerintem ez a készüléknek valamilyen kódja lehet. Amúgy ez az egész MyAudio az értelmetlen beregisztrálgatásokkal, pl. a Network TV-re (ahol egyetlen Duna TV-t nézhetsz) meg az összes marhaságra való kuponkód, meg ilyen-olyan ID kérésével úgy szar, ahogy van. Háromoezerrel drágábban vettem egy Navon Platinum Explorert, azzal minden értelemszerűen és logikusan megy, ennél a tabletnél meg rögtön firmware-t kellett frissíteni, hogy legyen rajta egyáltalán Google Play!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!