Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék a szobámba egy elég...

Szeretnék a szobámba egy elég jó hangfalat amit a gépemre is tudok kötni és hifire is. Tudtok ajánlani párat aminek azért jó a basszusa?

Figyelt kérdés

2014. júl. 5. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen neked passzív hangfalak kellenek,amihez van erősítőd,vagy pedig aktív hangfalak,amit JACK kábellel egyszeűen a gépre köthetsz?
2014. júl. 6. 11:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Aktív hangfalak vannak olyan jók mint a passzívak?
2014. júl. 6. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Ha minőségi hangzást akarsz,zenére(stereo) jó basszussal,azokat igazi hifi hangfalakból kapod meg rendesen. De ha megelégeszel egy "igen erős" és viszonylag szép hangzással,akkor találsz aktívat is pl Logitech,Creative(itt viszont zenére is jobb választás az 5.1)
2014. júl. 6. 15:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor valami olyan passzív hangfalat tudnál ajánlani ami kijön 50.000Ft-ból? Igazából csak a kis szobámba kéne úgyhogy szerintem az se jó ha túl erős hangfalat rakok be a kicsi tér miatt. Előre is köszi!
2014. júl. 6. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha kicsi a tér,és szép,erős hangokat akarsz,akkor 50.000 ért már találsz jó aktívat:) passzívat ennyiért nem nagyon ajánlok,főleg hogy nem tudom van e erősítőd:O
2014. júl. 10. 19:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor aktív lesz ebből :D
2014. júl. 18. 22:17
 7/7 anonim válasza:
menj el egy profi audio üzletbe, és ott minden kérdésedre válaszolnak. én Romaniabolm vagyok (Arad) és most akarok venni 2 hanfalat, átszámitva 60 euro/darab [link] , az ilyenek nagyon jok szobába. és 90 euro az erősitő [link] , raktam linket ha meg akarod nézni. Helo :)
2014. aug. 30. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!