Dali Zensor 3 vagy Tannoy Revolution dc6?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 5.1es hangfalrendszer kiépítése előtt állok, és most vásárolnám meg a rendszer első párját. Az eddigi kiszemeltem egy Dali Zensor 3 volt (115ezer huf), amit 4 hónaposan kitűnő állapotban meg tudnék venni ma (77ezer huf). Viszont éppen ma levitték a Tannoy Revolution DC6-ok eredeti 150ezer huf-os árát ugyan annyira mint a Dali lenne használtan.

Egy Pioneer vsx-923-al hajtanám őket főleg mozira egy kisebb nappaliban. Tudom, hogy a mérvadó az kellene legyen hogy meghallgatom és ami jobban tetszik, de azért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

Melyiket ajánljátok?

2014. júl. 4. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát a Tannoy Revolution szériában van több hangsugárzó,álló és polc kivitel is. Ha állót találtál ennyi pénzért hibátlan állapotban,az jobban megéri mint a DALI,de ha polc sugárzó,akkor a DALI-t ajánlom a márka miatt. Igazi kristálytiszta gyönyörű magas,közép hangokat tudnak ezek a DALI cuccok.
2014. júl. 7. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:
De alapvetően mind a kettő audiofil márka,szóval itt már csak az dönti el a választást,hogy a Tannoy álló vagy polc sugárzó e. szerintem így kéne dönteni:)
2014. júl. 7. 12:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Polcról volt szó, mind a kettő. Közben el is dőlt a dolog. Elmentem meghallgatni mind a kettőt üzletben, és a dalinak jobban tetszett a hangja.

Elhoztam használtan, 4 hónapos, ebből 3-at dobozban volt :)

2014. júl. 7. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ha polc,akkor egyértelműen a Dali:) Jól döntöttél!
2014. júl. 7. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!