Hol tudom letölteni a power point 2003-at?
Figyelt kérdés
Nagyon sürgős,meg kellene csinálnom egy prezentációt.Nekem megvan a 2007-es,de a suliba nincs olyan ezért ott nem megy vele.Valami konvertálásról is beszéltek a mentés előtt,de nem tudom,hogy kell.Esetleg vki?2010. jan. 6. 13:19
11/12 anonim válasza:
Más lesz a kiterjesztése. A 2007-ben megírt word dokumentum pl. már nem doc. hanem docx. kiterjesztés. Mentsd el mind a két féleképpen, és nézd meg, hogy más kiterjesztésű-e. Ha igen, akkor megcsinálta. Amúgy miért ne csinálná meg? Ez a funkció erre való....
12/12 anonim válasza:
innen leszedheted:
csak 55MB!
telepíteni nem kell, Portable - hordozható, akár 1 pendrivra is letöltheted és onnan is műkszik!
tartalmazza: 2003-as Word, PPT, és Excel pr. magyar és a
FrontPage Angol változatát.
ha kéri, a kicsomizáshoz:
djrepce.tvn.hu
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!