Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Számítógéphez értő emberek...

Sfamex kérdése:

Számítógéphez értő emberek segítségét szeretném kérni. Kék halált kapok, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

2 éve 1G rammal használtam a gépemet semmi gond nemvolt majd vettem 2 újat(kétszer 1G) a gépbe és hónapokkal rá elkezdett kékhalált kapni a gép, akkor még Win XP-m volt. Fél éve álltam át Win 8-ra. Volt hogy nem jelentkezett kékhalál olyan 3-4 hétig de újból elkezdte. ezeknek az ideje teljesen random valamikor 1 órában kapok hármat valamikor 12 óráig is tud futni a gép gond nélkül. Teljesen vírusmentes, nincs hűtés probléma valamint oda nem illő programok, driverek naprakészek, túlterhelve sincsen, az alaplap nem sérült és tudtommal a 2 RAM-nak sincsen semmi baja.

Itt egy kép a kékhalálról: [link]

tudtommal a 0x0000001A hibakódnak a RAM-hoz van köze (nemértek ezekhez). tanácsolták még hogy nézzem át a beállításokat a BIOS-ban. Ha valaki tudna segíteni vagy bármi használhatót mondani azt nagyon szépen megköszönném.

2014. júl. 2. 23:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert a RAM nem dual channel, az alaplapod meg igen. Ha vennél db 2GB-set, akkor jó lenne, vagy veszel dual channeles memóriát.
2014. júl. 3. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!