A diablo 3 milyen ps3-on?

Figyelt kérdés
Tervezem, hogy veszek egy ps4-et és diablo 3-al is szeretnék majd rajta játszani, akinek megvan ps3-ra az leírná, hogy mennyire játszható, nehezebb-e az irányítás mint pc-n, ugyanúgy lehet-e másokkal bandázni, pvpzni, játszik-e annyi felhasználó, mint pc-n stb.

2014. júl. 2. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lebútított szar.
2014. júl. 2. 14:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Szarabb mint pc-n?
2014. júl. 5. 01:03
 3/11 anonim válasza:
A konzolos verzió sokkal jobb mint a pc-s. Egyáltalán nincs lebutítva, olyan mint ha a pont konzolra találták volna ki a diablo III.
2014. júl. 8. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
pont,hogy szarabb konzolon... Volt részem mind2 vel... Pc-n nyomom én is, és hidd el nem azért mondom ,hogy felidegesitselek, egyszerűen jobb pc-n.
2014. júl. 13. 22:48
 5/11 anonim válasza:

Ha nekem nem hiszel akk ennek biztos:

[link]

2014. júl. 18. 10:23
 6/11 anonim válasza:
És még számtalan sok teszt van ami ugyan ezeket mondja, saját tapasztalataim szerint is sokkal jobb a konzolos mint a pc-s. Csak aki a számítógépért van oda az leszarozza a konzolt akkor is ha jobb lett a játék.
2014. júl. 18. 10:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Jól van Ádámka, akkor jobb PSIII on. Én maradok a szar Alienware gépemnél. Arra nem kell gondolnod,hogy izlések és pofonok ? Valaki ps III on szereti valaki pc-n. FÖLÖSLEGESEN HÜLYE AKI ERRŐL OLVAS TESZTET! Szereted a narancsot? NEM ? De van 1 cikk, miszerint finom! Ha nem szereted hülye vagy! ( nincs hosszú i-m)
2014. júl. 21. 20:30
 8/11 anonim válasza:
Szerintem meg az a szánalmas ha úgy szarozol egy játékot vagy akármit hogy, ki sem próbáltad. Amúgy pont te mondod hogy ízlések és pofonok mikor, te pont ugyan azt csináltad mint én (olvasd végig a válaszod). Tudtommal te sem vagy különb nálam. Tesztet pedig azért olvasok mert ott leírják hogy, mik vannak a játékban, ne az legyen hogy megveszem és én nem ilyen harcra vagy multira számítottam. Egyébként én nem szaroztam le a gépedet, sem a játékot, úgyhogy nem értem miért vagy így felháborodva.
2014. júl. 21. 22:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert marha agresszivan véded a hülyeséged ( és fentebb emlitettem,hogy kipróbáltam konzolon is ) A cikkeknek mindent elhiszel. Ha 1 cikkben megirnák,hogy az ég zöld, akkor az ég zöld.
2014. júl. 23. 19:20
 10/11 anonim válasza:

Ha azt a tesztet nem rakom ki ugyanúgy védenéd a te hülyeséged. Az pedig hogy neked 12 ezer forint apró pénz attól az másnak még sok(ezért van a teszt), nem akarok olyan játkra költeni pénzt ami lehet hogy nem tetszene (honnan tudjam hogy esetleg egy játék 2.része követi vagy fojtatja-e az 1.rész cselekményét? Vagy hogy mennyiben változott a játék?). NEKEM EZ FONTOS!

Egyébként nem tudom hogy tutsz összehasonlítani egy játékot egy gyümölcsel vagy egy természeti képtelenséggel. Azt nem értem hogy miért kell rásózni mindenképp a pc-s verziót egy olyan emberre aki szereti a gép mellett a konzolt, nem így van? Az meg hogy játszottál 10 percet konzolon az nem azt jelenti hogy te mindent kitapasztaltá!

Nem bántalak ne értsd félre csak sok olyan hülye ember van aki feljön ilyen oldalakra és ha konzolrol van szó oda írja kommentnek hogy szar!

2014. júl. 24. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!