Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Razer Tiamat 2.2 vagy Razer...

Afegrgrgrg kérdése:

Razer Tiamat 2.2 vagy Razer Kraken 7.1?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak ezt a két Razer terméket amik 30.000Ft körül mozognak így gondolom hogy nem lehetnek olyan rossz fülesek. A gond az, hogy nem bírok dönteni... Egyszerűen mind a kettő tetszik És nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen mert pl.: az egyik 7.1 míg a másik 2.2 és nem tudom melyikkel járnék jobban. Akik tudnak segítsenek előre is köszönöm.

ui.: Akik azzal jönnek, hogy a Razer egy s*ar meg hogy vegyél steelseries-t azok légyszíves kíméljenek mert nekem nem tetszenek az ss termékek.

#Razer Kraken 7.1 #Tiamat 2.2
2014. jún. 28. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván gémeléshez kell, ahhoz pedig jobb a 7.1. Nem ismerem annyira ezeket a füleseket hogy véleményt fudjak róluk írni, de a steelseriesnek még a nevet sem hallottam. Ha teheted próbàld ki mielőtt megveszed, hiszen ha nem leszel elégedett vele, akkor az szívás. Mellesleg a Razer Kraken szériájaról hallottam, hogy mostanában elég felkapott, szóval én a 7.1-es fülest ajánlom.
2014. jún. 30. 07:46
 2/4 anonim válasza:
Nos az van hogy a kraken az virtuális 7.1-et tud, a tiamatban viszont tényleges 2.2 van, mert 4 hangszóró van benne, ellentétben a krakennel, amiben 2. Mellesleg a razer sorrounddal vagy hogy hívják a programjukat tudsz 7.1 térhatást generálni bármelyik fülesükhüz, így a tiamathoz is, tehát én azt venném.
2014. júl. 15. 10:19
 3/4 anonim válasza:

Nekem tiamat 2.2 volt/van nagyon jó füles még integrált hangkártyával is mert a razersorruond pro az nagyon

feljavítja a hangzást csak anno még ingyen volt most kb 5k HUF. Kraken 7.1 Osztálytársamnak van még nem mentem át hozzá vagy ilyesmi ezért én arról nem tudok véleményt mondani. De ha a kraken7.1 tényleg csak virtuális 7.1 -et tud akkor inkb tiamat 2.2 mert a virtuális 7.1-et be tudod lőni az ingyenes részben is. (Azért írtam úgy hogy van/volt mert tönkre ment és nem rég vitte a futár garanciáztatni 2 év gari van rá és még tavaly februárba vettem. Ha netán le vásárolhatom akkor veszek még egy ugyan ilyet. Csak a razernél sajnos sok a gyári hibás termék. :(

2014. szept. 27. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
na most Headseteket ha veszel olyat vegyél ami valós Dolby hangzást kínál mondjuk ilyen a Plantronics Rig ami jó mikrofonnal és jó hangminőséggel rendelkezik vigyázz több fajtája is van én a sztereó változatát ajánlom,vagy a másik ami szintén Dolby hangzást kínál az a Razer BlackShark Expert 2.0 sztereó Headset ami egy elég nagy és masszív Headset szintén kiválló Dolby hangzással és minőségi mikrofonnal szinte teljesen fém a Rig egy sokkal könnyebb Headset de ettől még szintén minőségi Headset mind kettő választása esetében amelyik tetszik minőséget fizeted meg a virtuális 7.1 az ne érdekeljen 2 hangszóróból nem lehet természetes módon 7.1 hangot előállítani csak max össze lehet szoftveresen keverni a hang mintákat,egy jó minőségű sztereó Headsetet kell venned az általam írt kettő az pont ilyen tudom a 7.1 az felkapott nekem van egy Plantronics GameCom 788-am ami szintén nagyon jó minőségű mikrofonnal van felszerelve és jó minőségű a hangzása is masszív Headset de mivel a mikrofonja nem levehető így telefonhoz nem akarom használni na meg hát USB-s bár átalakítóval lehetne használni de nem lehet levenni a mikrofonját ezért akarok egy olyat venni mint a Razer BlackShark Expert 2.0 ami szintén stúdió minőségű mikrofonnal van felszerelve szinte az egész Headset fém bár elég nagy is de engem ez nem zavar mint ahogyan a 350-400 grammos súlya sem mert ettől függetlenül nagyon kényelmes,mondjuk a Plantronics GameCom 788 is 410 gramm és a nagy súlya ellenére kényelmesebb sokkal mint mondjuk a Razer Kraken Pro vagy a SteelSeries Siberia V2 - V3 de SteelSeries nálam a megbízhatósága meg nem léte miatt nem befutott termék.
2016. jan. 17. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!