Milyen olcsóbb, de jó minőségű tükörreflexes fényképezőgépet ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
Sajnos nem állunk túl jól az anyagiakkal, nem vet fel a pénz. Tehát nincs pénzünk egy 600 eurós szépségre( most hirtelen nem tudom forintban). Hallottam, hogy a Nikon meg a Canon a legjobb, van köztük egy kicsit olcsóbb, de még mindig nagyon jó modell?2010. jan. 5. 12:29
1/6 anonim válasza:
Zenith 3M helios 2/58-as objektívvel.
2/6 anonim válasza:
Fotós fórumokon nézz szét használt után, még 600euroért is hülyeség újat venni, sokkal jobbak vannak használtban. ( csak ne legyen szétexpozva, vagy újítsák fel előtte)
3/6 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg ilyen fórumot ajánlani?
2010. jan. 5. 18:42
4/6 anonim válasza:
most akkor SLR vagy DSLR kell? Sztem a digit félére gondoltál. Lényeg, hogy nincs legjobb márka/típus. Minden egyes darab egy külön egyéniség. A gépvásárlásnál a JŐVŐRE gondolj. Pl a 4/3-os rendszerekhez(Oly, Pana) az objektívek botrány drágák, cserébe viszont jól teljesítenek. Kevés hozzájuk a kiegészítő, és egyéb obik, persze vannak más gyártók, pl. Sigma,Tamron akik készítenek hozzájuk obit. Szal ha gépet veszel, akkor bajonettet veszel és ez dönt el a jövőben mindent. Úgy kalkulálj, hogy olyan gépet vegyél amihez mindent lehet kapni, és vannak hozzá régebbi cuccok is. Ami régi, az nem feltétlenül rosz, főleg objektívek területén. sztem hasznátan érdemes nézni gépet, akár régebbit. A képminődégben nincsenek egetverő nagy különbségek, max nagyobb érzékenységen(CMOS vs. CCD miatt), nemeg a képfeldolgozó proci miatt. Szal: Canon EOS400D, EOS1000D, Canon EOS20D, EOS30D, Nikon D80, D3000, Pentax K10D, K200D, K-m, Sony A200(ez van nekem), A300, Olympus E-520. Meg még 1-2 darab, de ezekből lehet válogatni sztem. Ezek csak tippek.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 6. 14:22
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!