TV-t szeretnék összekötni a gépemmel vga kábelen keresztül, de se kép, se hang?
Figyelt kérdés
Monitorként szeretném használni, de amikor összekötöm nem történik semmi. Mit kéne csinálnom? Rá van írva, hogy PC kompatibilis meg minden, de valamiért nem működik.2014. jún. 28. 12:16
2/6 anonim válasza:
Vga kábel hangot nem visz. Hogy a képet miért nem adja ki,az jó kérdés. Ha egy monitor már van a gépen akkor azért,mert úgy van beállítva hogy csak egyet kezeljen( Vezérlőpult-->megjelenítés-->képernyő--->felbontás beállítása. Itt nézz körül.
3/6 anonim válasza:
Ha VGA-VGA kábel, akkor ez lesz a megoldás. De vannak olcsó VGA-SCART, és VGA-HDMI kábelek, amiket árulnak, de csak egy-két videokártyával kompatibilisek.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, meg van a baj, kérlek ne ostorozzatok, de nem kapcsoltam be a TV-t ...
2014. jún. 29. 19:26
5/6 anonim válasza:
xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd NEEEEEEEEEEEEEE . hát én meghaltam. PAcsi neked broxd
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :D
2014. jún. 30. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!