Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha esküvőfotós akarok lenni,...

Ha esküvőfotós akarok lenni, akkor milyen gépet vegyek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének, linkek ilyesmik. Köszi
2010. jan. 4. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már fotós akarsz lenni illene annyira érteni a fotózáshoz, hogy tudjad melyik a jó gép.
2010. jan. 4. 21:46
 2/8 anonim válasza:
Igaz én nem vagyok fotós, de ha veszel gépet Nikon-t vegyél, szerintem az a legjobb =). Persze valami komoly fajtáját.
2010. jan. 4. 21:48
 3/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy milyet akarok, csak tapasztalatok érdekelnének...
2010. jan. 4. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nikon D5 meg egy rakat jó objektív.
2010. jan. 4. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem annyira a gépen múlik a képek minősége. Sokkal inkább az objektíveken, illetve a fotóson.

Ha ügyes vagy egy alap tükörreflexes géppel és minőségi, nagy fényerejű obikkel is profi képeket fogsz csinálni.

Én Canon Eos 40D-vel fényképezek esküvőket Tamron 17-50/F2,8-as obival. Alapvetően ezt használom a legtöbbet. Ezen felül van még egy 50/F1,8-as objektív is (pár kép erejéig a mélységélességgel játszani) ill. egy Canon 55-250-es obi, amit van, hogy egyáltalán nem használok.

Az esküvő fotózás jó dolog, én szeretem, de kell pár év, hogy dolgozni tudj benne, és ha befutottál, akkor is csak kiegészítő jövedelem lehet. Csak ebből megélni alig néhány ember tud.

2010. jan. 5. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Mivel fontos a nagy(rövid) záridő, és hogy ne vakuzd szét a vendégek agyát, így a fényerő lesz a mindened. Szal Nikon D3, és fényerős obik, Nikkor 1.4-es 50-es(vagy 1.2-es), telének Nikkor 135 f2-es, nagylátónak Nikkor 28 1.4-es. Nem olcsó mulatság, na de ha ebből akarsz élni, akkor nem lehet odamenni kacatgéppel, meg holmi 3rd party obikkal. Ez az én véleményem.
2010. jan. 6. 02:21
 7/8 anonim ***** válasza:

hihi, ez vicces!

- Taxizni szeretnék, milyen kocsit ajánlotok?

- Csak Rolls Royce, semmi más! Ha komolyan akarod csinálni, nem lehet holmi kacat Mercedesed, vagy Lexusod, vmi gagyi 500 lóerő alatti motorral. Ez az én véleméynem! :)

2010. jan. 6. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
utolsó, te nagy gyökér lehetsz hallod! Látod az ilyen jampik cseszik el az összes képet a lagzikon, amiből jóesetben az életben csak EGY van. És majd gyertyafénynél azt mondja a pár, hogy készíts róluk fotót, akkor majd mondod, hogy csak vakuval tudsz. Akkor szépen mondják, h kösz inkább nem kell. Laikusként amihez nem értesz, abba NE dumálj bele.
2010. jan. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!