Van még értelme iPod Classicot venni?
Figyelt kérdés
Hangzásban jobb, mint a legtöbb okostelefon, vagy semmi extra?2014. jún. 24. 12:40
1/3 anonim válasza:
Szia. Nagyon is van értelme venni ezzel én is eggyet értek veled, mert sok tárhelye van, és egy fülhalgatóval tökéletes! Csak ajánlani tudom.
Man
2/3 Lillus04 válasza:
Persze. amitol meg nem a legujabb egesz jo kis keszulek. nem az a meno ami a legujabb!
3/3 A kérdező kommentje:
Olyan szempontból értettem, hogy hangzásban jobb-e egy telefonnál. Amúgy zeneb*zi vagyok, meg tudnám pakolni rendesen, ezért is szeretnék egyet:)
Csak azt nem döntöttem el, hogy Amerikából hozassak be 60-ért vagy keressek olcsóbban használtat.
2014. júl. 4. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!