Hosszutavra melyk konzolba erdemes fektetni? PS3 vagy X-box360.
Ps3. Az exkluzívak évről évre jobbak, nem olyan tucatszarok mint amik a boxra jönnek ki. Ugyan nem lehet csippeltetni, de ha minőségi játékos vagy, akkor azzal a pár játékkal, ami van, is beéred - plusz lehet nyugodtan csere-berélni is. :)
Ráadásul a net is ingyen van (ahol a storeon keresztül további exkluzív cuccokat, és régi, PS címeket is beszerezhetsz, piszok olcsón), plusz ugye blu-ray filmeket is lejátszik. Meg ne felejtsük, hogy míg az Xbox adottságait szinte már teljesen kihasználják (kihasználták) a játékok, addig a PS3 most kezd csak kiforrani.
Na meg az Uncharted 2, ami a tavalyi év legjobb játéka lett, is PS exkluzív.
Én is pont egy ilyen kérdés előtt vagyok.
Úgy volt, hogy már meg is veszem a box-ot február 1 körül, de most elgondolkoztam, hogy nekem sokkal jobban kéne egy ps3.
Csak nincs nagyon pénzem játékra, mert csak jövőre mehetek dolgozni, de lehet mégis ps3-at fogok venni, sony-ért jobban odavagyok.
Így inkább havonta max. 1 játékkal játszok, ha meg meguntam akkor végig psp-zem a hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!