Net (UTP) kábel csatlakoztatásával tableten lehet netezni?
Egyik ismerősömnek van egy tablete, úgy netezik, hogy microusb-utp átalakítót használ.
Kollégiumban csak netes kábel van nálunk, bármelyik tablettel lehet netezni, egy ilyen átalakító segítségével?
Konkrétan ezt szeretném megvenni:
Ha mégse lehet, akkor hogy lehet megoldani? A laptop netét meg lehet vhogy osztani?
Elnézést, ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam :)
Lehet netezni, én úgy netezek, hogy az egyik router csatlakozásról jön a net, kábelen.
Én nem találtam közvetlen microusb- utp átalakítót (lehet hogy van, de én nem találtam anno), ezért nekem microusb- nagy usb átalakítóra van téve az nagy usb- utp átalakító. Remélem érthető! :D
Azt nem tudom, hogy bármelyikkel lehet-e (szerintem igen), de az enyémmel tudok (ghoo tab 7000s- tudom nem egy csúcs szuper gépezet, de nekem tökéletes, sőt vicces, hogy mennyire jó).
Köszi!
Még nem néztem micro-usb-utp átalakítót, de ha nem is találok, a Te megoldásoddal fogom csinálni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!