Egy 5.1-es dvd lejátszó tud több hagszórót kezelni?
Figyelt kérdés
Van 2 db 5.1-es dvd lejátszóm.Az egyik elromlott és kibróbáltam a másikkal a hangszóróit és működnek vele....tehát azt lehet h a saját hangszoroit is bedugom meg a masikat is? És igy lesz egy 10.2? xD2014. jún. 20. 20:24
1/5 anonim válasza:
ajajajj:D inkább ilyeneket ne csinálj mert szanaszét égeted az erősítőt!:D Nem mindegy hogy dugod bele. Meg lehetne csinálni hogy 10 hangfal legyen rajta,de halkabb lenne és gyengébb minőség,+ úgy látom jobb ha nem nyúlsz hozzáxddd
2/5 anonim válasza:
A térhatást nem növelné, mivel ugyanúgy 5.1-ben szólva, sőt inkább csak rontana rajta. A döntő tényező itt az hogyan vannak elhelyezve a hangfalak.
3/5 anonim válasza:
De nem. Egyikőtök sem érti. NEM kötheted rá. ha rákötsz 10 hangfalat(90%,hogy mivel nem tudod melyik melyik ezért párhuzamosan kötnéd be) akkor pedig leég az erősítőd elég komolyan. Szóval hagyd meg 5 hangfallal!. esetleg a 2 mélyet kösd rá,de azokat is csak sorosan(ha nem tudsz eredő impedanciát számolni) ha nem,akkor sorosan így kösd: az egyik mélynyomó pozitívját az erősítő + jára. a másik mélynyomó negatívját az erősítő - jára. és a 2 mélynyomó megmaradt + és - ját összekötöd.
4/5 anonim válasza:
Sztem meg te nem érted utolsó. F. szólsz be, ha nem tod értelmezni a kérdező kommentjét...
5/5 anonim válasza:
K URVÁRA értem,csak hiába mondod neki,hogy a térhatást nem növelné,mert még ha ez igaz is( igaz) akkor is ,ha értesz hozzá akkor tudod,hogy párhozamosan kapcsolná és leégetné az erősítőt. Nagy baj,hogy ettől szertetném megóvni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!