Van-e arra program, hogy a pendriven több helyem legyen?
Figyelt kérdés
A pensdrive 8gb-os 1 hónapja vettem, s ha nincs rajta semmi, 7,44 gb a max szabad hely.Hiába formázom. Vigyem vissza a garira?vagy van olyan program ami segít?Azért több mint fél giga...2010. jan. 3. 10:39
2/7 anonim válasza:
Ugyan a háttértáraknál a váltószám ezer, a rendszer meg 1024-gyel számol, tehát ha veszel egy X gigás háttértárat, azt a gép kevesebbnek fogja látni. De nem ennyivel.
Ha teheted, vidd vissza, és lehetőleg ha hajlandók cserélni, valami márkás (KINGSTON) cuccot vegyél!
Programban meg ne nagyon operálj.. legfeljebb tömörítő, de az meg macerás, és pl. hangot, programot nem is túl hatékonyan tömörít.
3/7 anonim válasza:
Nekem Kingston DataTraveler (DTI8GB) van. Normál formázással, tehát nem gyorssal a TotalCommander 7917 MB-ot mutat. Ha formázás után is ilyen kevés, akkor rossz minőségű szerintem. Gyártóját nem tudod?
4/7 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Szerintem meg fogják magyarázni, mert másoknak is ez a tapasztalata, hogy a nettó tárhely ennyivel kisebb mint a bruttó.
5/7 anonim válasza:
azért a partíciónak is kell hely, a commander pedig nem valós adatot mutat, semmi baja a pendriveodnak.nekem 4gb kingstonom van, ami 3890mb
6/7 A kérdező kommentje:
Kingston datatravel 8gb .kék. Remélem még a blokkját elratam mert ez sztem akkor hibás. Köszi a válaszokat:S
2010. jan. 4. 10:16
7/7 anonim válasza:
Az sem mindegy hogy mire van formázva: FAT16, 32 vagy NTFS..
Ha gondolod szaladgálj, én nem tenném, kicsi az esélyed, hogy ezért kicserélik, még akkor is, ha valahol igazad is van.. Engem nem igazán zavarna az fél gigának mondott, de olyat még soha nem láttam, ami annyinak mutatta magát, amennyi..
Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!