Ipad mini 1, vagy Samsun galaxy tabPRO 8.4 a jobb tablet?
Tudom, teljesítményileg a samsung ezerrel jobb, de ipad mini 2-re nincs pénzem, csak annyi amennyiből ezeket tudnám megvenni. Kicsit a samsung felé hajlok, mert amikor kiadták nagyon megtetszett, és samsung galaxy s3-am mellé jó lenne még egy samsung készülék, sok funkciót lehet velük eggyütt csinálni. Az ipadot viszont már régebbóta nézem, tetszik az ios 7 letisztultsága, de mivel nem volt még apple termékem nem értek hozzá. Én most nem a teljesítményrekérdezem mert arra tudom a valászt, hanem úgy külső, rendszer, kamera funkciók, hogy ti melyiket választanátok. Esetleg van más jó tablet maximum 80000 ezer körül? Egyébként a két tablet: [link]
Samsung, mindenképp.
Bár egy hulladéknak tartom az összes Samsung készüléket szoftveres téren, de az iPad mini 1 nagyon elavult, semmiképp sem éri meg.
Szóval ha iPad mini 2-re nincs pénz, akkor inkább Androidosat vegyél, hardveresen a Galaxy Tab Pro 8.4 egész jó is, vagy ha más is szóba jöhet akkor Nexus 7 2013, ami még szoftveresen is jó.
A mininek egy nagy hibája van, a kijelzője. Még az iOS8 frissítést is megkapja, szóval annyira nem lenne rossz, de a kijelzője eléggé pixeles. Mi ezért vettünk ipad 4-et 100e-ért. Egyébként mini 1-est már 70e-ért is kapsz pl az auchanban.
A samunak egyértelműen jobb a kijelzője. Ha ennyi pénzed van rá, akkor vedd a samut szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!