Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PlayStation 3 melyiket a jobb?

PlayStation 3 melyiket a jobb?

Figyelt kérdés

Szóval az a lényeg, hogy holnap szeretnék venni egy PS3-at maximum 80.000 FT-ot szánok rá +1 év PS plusz egyelőre.

[link]

VAGY

[link]

+

[link]

Jah és van még egy variáció, hogy alapgép mellé BF4-et mivel ha új géppel egy kosárba rakod csak 9.000 FT a prémium kiadás, csak erről a ps3-bf4 variációról hallottam 1-2 dolgot , hogy szaggat a játék ledobál a szerverről ilyesmit, esetleg aki már játszott vele szánjon meg egy véleménnyel :)( [link]

2014. jún. 13. 23:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy mindenféleképpen 500GB-os alapgépet szeretnék, esetleg akinek van valami tanácsa, link, akármi jobb ajánlat kérem írjon :)
2014. jún. 13. 23:27
 2/4 anonim válasza:
Szerintem előző generációs konzolra ne szórj el 80k-t, de te tudod. PS4-et már 120k-ért lehet kapni, vagy PC.
2014. jún. 14. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:

előző gen.-es konzolért ne adj ki annyit. itt van ez. használt, kép alapján nincs baja és ott a last of us. olx.hu/m/hirdetes/playstation-3-superslim-500gb-hdd-val-2-db-jatekkal-ID2gnD3.html?code=14ef642f73

meg volt még 1 de az 50 ezer volt és gondolom az olcsóbbat akarod.

2014. jún. 14. 18:13
 4/4 PawahDani válasza:
Hát, szerintem megéri az első. És lehet mondani, hogy "Jaj, van nextgen konzol stb.", de egy új játék hozzá 18.000Ft (!) Eddig már a 15.000Ft is sok volt, de emelni rajta, már túlzás, szóval hosszú távon igen is előnyösebb a PS3, mert ahhoz már sok jó játék elég olcsó, még, ha régi generáció is, elég szépek is, ha az a lényeg.
2014. jún. 22. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!