32"-os (81cm) átmérőjű tv-nél van jelentősége hogy Full hd vagy csak Real hd? Lehet különbséget látni 2.5 m távolságból?
Nem kell nekem Smart tv mivel összekötöm a számítógéppel és úgy már mindent tud amire szükségem van. Jó ár érték arányú tv-t keresek és jelenleg az Lg irányába hajlok.
Még van itthon egy Samsung Le32c530 tipusu is . Az is teljesen jó tv már lassan 3 éve teszi a dolgát (Csak a távirányító ment tönkre 2 év után)
Ha valóban 2.5 méterről nézed, akkor egyáltalán semmi jelentősége. A 32"-os TV esetében, bőven 2 méteren belül van a nézési távolság, FHD adás esetében.
Már bocs, de miért nem veszel nagyobbat? Nekem 40 colos van, de nagyon kicsinek találom. 47-50 colos alatt nem vennék ma már. Pont azért, hogy tökéletes minőségben élvezhessem a HD adást, és ne keljen a közelről a TV-re merednem.
Rendben köszönöm szépen a választ. Még gondolkodok keresgélek tovább. Ezen gondolkodok nagyon: [link]
Jó ajánlat csak nem szeretem az online vásárlást. És ha valami gond lenne a készülékkel akkor hova is kell vinni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!