Melyik tv a jobb?

Figyelt kérdés
Samsung UE40H6200, vagy Samsung UE40F7000SLXXH. Megéri az a plusz 40 ezer az F-szériásért? Mi a különbség az F, és a H széria között?

2014. jún. 5. 16:03
 1/5 anonim válasza:
Eggyértelműen Samsung UE40H6200
2014. jún. 5. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És miért ilyen mondod ilyen biztosnak?
2014. jún. 5. 21:03
 3/5 doni1201 ***** válasza:

Az F és H típusszámok között évjárat különbség van. Az F a jelenlegi széria, a H az előző évi.

A betű utáni 4 számjegyből az első 2 szám jelzi az igazi eltérést (a 3-4. szám a színbeli eltérést jelzi, néha más talpkialakítást is).

Az F7000-esben van beépített kamera mozgás- és hangvezérlés funkcióval, emiatt drágább. Kézmozdulatokkal lehet csatornát váltani, hangerőt állítani, skype-olni is lehet vele stb. A képfrissítési sebesség is jobb: 800MHz (másik 200MHz), de ez nem jelent nagy minőségjavulást. És ahogy olvastam 3D szemüveg nem jár a 6200-ashoz (de talán ez boltfüggő).

Én nem szánnék ennyi plusz pénzt olyan - egyébként jó és használható - funkciókra, amit nemigen használnék ki. De ezt Neked kell eldöntened.

2014. jún. 5. 23:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én úgy láttam lehet venni külön kamerát azokhoz a TV-khez amiknek nincsen. De attól, hogy veszek hozzá egy kamerát, még nem lehet mozgással irányítani, nem?
2014. jún. 6. 12:15
 5/5 doni1201 ***** válasza:
Igen, lehet kapni kiegészítő TV kamerát, de csak a Skype-ot lehetne vele használni a H6200-on.
2014. jún. 6. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!