Milyen kábelt kell vennem?

Figyelt kérdés

Van egy 5.1-es hangfalszettem, még anno dvd lejásztóhoz volt, de az tönkrement. Gondoltam rákötöm gépre, viszont nem tudom milyen kábellel kell. Ilyen kábeleim vannak:

[link]

Erősítő:

[link]

És azt hiszem ez kellene hozzá, de nem vagyok benne biztos, és a nevét sem tudom, vagy ilyet egyáltalán lehet kapni valahol ??

[link]

Remélem érthetően írtam le.

Előre is köszi.:)

2014. jún. 3. 17:58
 1/2 Golan Trevize ***** válasza:

A hangfalakat akarod rákötni a gépre?

Mert ahhoz a hangkártyád kevés lesz.

Vagy az erősítőt?

Mert ahhoz valóban a 3. képen levő kábelek kellenek, amik jack-jack kábelek, valószínűleg 3,5 mm-esek.

2014. jún. 3. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Az 5 kis hangszórót akarom rákötni az erősítőre. Az erősítőt pedig a gépre. A hangkártyám jó hozzá, 7.1-es. Csak azt nem tudtam, hogy ami van az erősítőn (CEN&SUB IN, REAR IN, FRONT IN) 3 csatlakozó oda milyen kábel kell, de akkor ezek szerint 3,5mm jack - jack.
2014. jún. 3. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!