Patya5 kérdése:

A tableten, hogyan tudok inrternetezni?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek, az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok netezni egy tablettel? Sim kártya kell bele ,vagy csak wifi-vel lehet, vagy hogyan működik ez??

2014. jún. 2. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Kétfajta tablet van (ilyen szempontból):

- van a csak wifis tablet (otthonra érdemes egy wifi router venni, és már netezhetsz)

- és van a wifi + 3g tablet, ebbe sim kártyát is tehetsz, és mobilnetet eléred bárhol, vagy használhatsz akár wifit is

2014. jún. 2. 12:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem és a simkártyással lehet telefonálni is?( Nemmintha azzal szeretnék csak érdekel...:D)
2014. jún. 2. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Van olyan, amelyikkel lehet, de a legtöbbel nem. Ha olyan kellene, padphone-t keress. Azt hiszem ez az elnevezésük.
2014. jún. 2. 12:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja neem nem szeretnék telefonálni vele... Tudnál esetleg valamit nekem olyan max 50 ezer ig? Netezésre és filmezésre kellene leginkább!
2014. jún. 2. 12:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként a márka számít valamit? Csak mert én nézegettem,hogy márkátlanabbak vannak egész jó áron, de a tudásuk is egész jó ahhoz képest...
2014. jún. 2. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Van egy jó fórum, ha részletesen leírod az elvárásaidat, a legjobbat fogják ajánlani, az adott összegért.

[link]

2014. jún. 2. 12:50
 7/7 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm!
2014. jún. 2. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!