LG 32LN5400 (Full HD, nem okos) vagy LG 32LN570R (HD Ready, de Smart TV)?

Figyelt kérdés
Az áruk és a képátlójuk ugyanaz. Ti melyiket választanátok és miért?
2014. jún. 1. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
A full hd-t, a mostani smart rendszerek még elég kezdetlegesek
2014. jún. 1. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jún. 1. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
32colos az a 80cm körüli nem?felesleges a fullhd...nem lesz tőle szebb szerintem a kép nem érzed jobbnak...smart itt nemtudom mit jelent amugy...ha annak van bármi értelme akkor legyen az szerintem mert a fullhd nak nincs értelme ilyen kicsibe...de a legeegyszerűbb ha bemész egy mediamarktba és megnézed a 82es fullhd meg hdredy tv-ket szolsz az eladónak h rakjon be mindkettőbe hdfilmet és eldöntöd melyik a szebb szerintem nincs különbség.
2014. jún. 1. 17:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Én a 60 cm-s Full HD monitoromon is látom, hogy Full HD. Néztem az üzletben ebből is olyat, ami csak sima HD volt, volt különbség bőven. De mindenképp meg fogom nézni őket az üzletbenis. A Smart azt jelenti, hogy vannak appok, wifi, Smart Share, stb.
2014. jún. 1. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!